onsdag 18 juli 2012

Vi hänger med

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har knappt öppnat datorn och det där med att blogga från mobilen är inte riktigt min grej :/ Inte än iaf!
Det har varit Tosia bonnadagen här i Ronneby, vi spenderade nästan hela helgen där. På fredagn gick vi bland alla stånden och kollade, käkade lite och Caspian fick åka några karuseller. På lördagen åkte vi ner med barnen och Tims pappa Rolf, kollade runt och Caspian fick åka en massa karuseller. i lämnade sedan barnen till mamma och sedan drog vi ut på festligheter. På söndagen när mamma hade lämnat barnen tog vi bussen ner till stan och Caspian fick åka ytterligare lite karuseller och vi handlade lite saker.

En dag tog vi med oss Kith och drog till Holje badet i Olofström. Det var både bra och dåligt. Perfekt för barn i åldrar 0-3 år, men sen fanns det inte så mkt mer till dom äldre att göra. Vatten rutschkanorna var väldigt vågade och inte så barnvänliga. Och det var väldigt dyrt!






Vi har varit på rentemåla gård med mamma, Sam, Micaela, Robin och Sebbe. Caspian tyckte det var väldigt häftigt att titta på älgarna, men han tröttnade rätt snabbt. Man får titta och klappa och mata älgarna, vilket var värt att se, men för den summan gör man det inte så ofta!

Idag tog vi barnen och åkte till Marinmuseumet i Karlskrona. Caspian tyckte var WOW! Han sa wow till allt, förutom gången man kunde gå under vattnet. Han fick sån panik pga av detta och det var redigt synd om honom :(


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar