torsdag 1 december 2011

Solskenstoast

1 skiva rostatbröd med fiber (duger med vanligt)
1 msk olivolja
2-3 champinjoner, skivade
1 tomat, delad i halvor
1 litet ägg
peppar

Tryck ut mitten av en brödskiva med ett kakmått. Hålet ska vara stort nog att rymma ägget. 

Hetta upp en stekpanna och stek svamp och tomater, 3-4 minuter eller tills svampen börjat bli brun. Vänd tomaterna.

Gör plats i mitten av stekpannan och lägg i brödet. Knäck ägget och häll det försiktigt i hålet i brödet. Sänk värmen och låt ägget bli genomstekt.

Krydda med peppar efter smak och servera solskenstoasten med svamp och tomater bredvid.

En riktigt höjdare hos barn! Caspian som i vanliga fall totalvägrar äta ägg, älskar denna kombinationen.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar