söndag 22 januari 2012

Jag ser det snöa

Äntligen har snön kommit till oss! Det tog tid, men nu är den här. Det är så mysigt och jag får en sån speciell känsla i kroppen när den första snön lägger sig. Allt det dystra blir så vackert!
Jag hoppas att snön kan få ligga ett litet tag så barnen kan få njuta av pulkåkning, göra snö gubbar, snö änglar och lycktor! Snö bolls krig borde man dock förbjuda!


Helgen har jätte bra. Trotts att vi alla är lite snuviga.
Fredags kvällen blev en upplevelse för Caspian. För första gången serverades det godis hemma! Det kändes som att nu var det dags att införa fredags mys för honom oxå, men det kommer inte bli sötsaker varje gång. Han var så lycklig med allt gott som stod framdukat på bordet. Vindruvor, chips och lösgodis. Ungen var i himmelriket! Och så kollade vi på filmen Niko på väg mot stjärnorna.


På lördagen åkte vi till Emlan & Otto och fikade. Väldigt trevlig hade vi och det var rolig att se deras hus dom har flyttat till. Hemvägen var inte lika rolig, det snöade så mkt att man knappt såg ut genom rutan. När vi kom hem åt vi thai mat och när barnen hade lag sig blev det film och mys.


Natten till idag har inte varit lätt, Mirabelle var så snorig att hon knappt fick luft och inget hjälpt. Stackars vår lilla flicka var ledsen hon har varit. 
Idag har vi städat, mest Tim! Och sen har vi haft Ida, Krille och Alwin på besök. Det var jätte trevligt och god fika fika vi oxå som Ida hade bakat.
Nu sover barnen och jag ska krypa ner jämte Tim i soffan och mysa innan det är dags för sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar