måndag 30 januari 2012

Chilipasta med kassler

15 minuter, 4 personer


Du beöver:
300 g fettuccini eller spaghetti
400 g kassler
1 röd chili
1/2 msk smör
2 dl creme fraiche
2 dl basilikablad
2 krm salt
1 krm nymald svartpeppar


Tillbehör:
4 tomater
1 dl riven parmesanost


Gör så här:
1. Koka pastan.
2. Skär kasslern i strimlor och finhacka chilin. Fräs kasslern och chilin i smör.
3. Tillsätt creme fraiche, basilika, salt och peppar.
4. Häll av vattnet från pastan och blanda den med såsen.
5. Servera med tomater och riven parmesan.

2 kommentarer:

  1. Nu blev jag hungrig när jag läste här!

    Hur mår ni??
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jo, båda tjejerna har hål i öronen, det fick dom när dom var 4 och 6 veckor :) Tycker det är så fint, men det råder delade meningar kring de där.. det är inte så vanligt här i sverige.

    SvaraRadera