söndag 11 mars 2012

¨Sjuka små barn

Det började med krupp för Caspian och slutade med två små sjuka trollungar. 
Natten till i fredags fick Caspian ett krupp anfall, det värsta han har haft och jag kan tänka mig att det var ingenting jämfört med vad andra barn kan få. Caspian fick panik när han inte kunde andas och jag blev super stirrig, vilken tur att Tim kan behålla lugnet bättre! Det blev en lång natt sittandes upp och med ventilerna öppna så det skulle komma in kall luft.
I fredags hade båda barnen feber och Caspian hostade jätte mkt. I lördags var Mirabelle fri från febern men inte Caspian. I dag vaknade båda barnen med feber och genomförkylda, stackars små barn. Nu har även Mirabelle fått en hemsk hosta och man kan se hur ont det för när hon hostar.
Caspian som i vanliga fall är väldigt pigg trots feber och förkyldning har ikväll varit riktigt dålig. Han vill bara sitta i knät och pratar inte alls. Nu har han inte kunnat sova utan bara legat och tittat i sängen. Så för en stund sedan tog jag upp honom och la han inne hos oss och startade byggare bob på tv. När man är sjuk så får man faktiskt bli lite bortskämd med att sova hos mamma & pappa och titta på film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar