måndag 11 juni 2012

Knappt en lugn stund

Dom senaste dagarna har verkligen gått snabbt och vi har knappt varit hemma.
I fredags åkte vi till Sweden Rock festivalen med ungarna. Lyssnade på banden och gick runt på marknads området. Man fick ju se en hel del roliga saker. Någon hade deckat med uppdragen kilt, rumpan bar och mellan benen stack pung kulorna fram. En kille gick runt i högklackat och kort kort. Någon spran runt med en sopsäck och låtsas pistol. 
Det blev lite nya tröjor inhandlat, mest till Tim. Jag hade velat tatuera mig men det får vänta :/
I lördags var det barnkalaset på Ronnebytorg, det var så mkt folk att man hela tiden fick köa för att komma fram till något och karusellerna var det ca 40 minuters kö till. Det var nästan inte ens roligt, men man får ju stå ut för barnen skull. Vi tog en mat paus på Andra våningen innan vi köade lite till.
Vi åkte ut till Edestad för att titta i Sussane Demånes trädgård med mamma, Sam, faster Lena & Rune. Det var jätte fina konstverk och väldigt mysigt i övrigt. Vem som helst får åka dit och titta på hennes konstverk!
Vi åkte vidare till Björketorps gård där bonden Per Brunberg gjorde egen glass, verkligen super god! Han kommer öppna nu vid skolavslutningen så åk dit och ät glass :)
På kvällen åke vi till Öob parkering där bilträffen hölls, många "fina" bilar att titta på som Caspian säger och dom söde (körde) snabbt :)
I går började dagen som dom flesta andra söndagarna, LOPPIS! Jag köpte sandlarer till mig för 40 kr, ett par fina skor med nitar på till Mirabelle för 10 kr, en sacosäck till barnen för 50 kr och en bil till Caspian för 20 kr.
Vi körde upp till Kith och vovvarn för fika och prat. Caspian följde efter Kiths mamma som klippte gräset, 2 timmar sprang han där med henne.
Båda barnen somnade trötta i bilen och vi begav oss vidare till Emlan & Otto för grillning. Vi hann nätt och jämt grilla våra köttbitar innan regnet kom. Dom bjöd på super god potatis sallad, sallad och efterätt.
Idag har vi haft lek träff med Izzor, Amy och Lou i brunnsparken. Efter ett tag följde vi med dom hem på fika där även Maja var. :)
Efteråt hälsade vi på farmor & farfar och sen har vi varit hemma.
Nu sover båda barnen efter mkt om och men. Mirabelle har haft ont i magen och Caspian är i högsta gradens trotts. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar