torsdag 28 juni 2012

Vårdcentralen

Caspian är inte alls okej idag. Han är slö, känslig, febrig och säger att han har ont i arm hålorna. Inte nog med detta så haltar ungen med vänter foten. Eftersom han inte alls är förkyld ringde Tim till vårdcentralen som tyckte vi skulle komma upp.
Han var svullen i vänster armhåla och röd i halsen. Men foten kunde hon inte hitta något fel på och provsvaren såg bra ut.
Han har mestadels legat på soffan och bara kört en bil framför sig eller kramat sin Pou. Det gör ont i mamma hjärtat att se honom så här. Han brukar faktiskt leka trotts febern men det har knappt varit någon lek från hans sida. 
Mirabelle har varit lite orolig av sig och hela tiden hållit sig nedanför soffan där Caspian ligger och när Caspian inte orkade sitta vid matbordet och gick därifrån tittade hon så förtvivlat efter honom. Tänk att det finns ett sånt syskon bad redan, det är helt otroligt!



1 kommentar:

  1. Sv: ja de måste vara hemskt att de kliar och gör så ont :( Har ju provat receptfria krämer men verkar inte funka, så nu har vi fått ännu en receptbelagd salva :/

    SvaraRadera