söndag 19 juni 2011

Lördag full med problem

Tims bild gick sönder igår när vi skulle till förlossningen, så tidigt idag steg han upp och åkte iväg för att laga den. Det gick inget vidare så nu står vi här utan bil. Han letar för fullt, så vet ni en billig kombi häromkring så hojtar till. Måste vara kombi för både barnvagn och hund ska få plats.
Tur att man har såna underbara vänner som ställer upp och låna ut sina bilar, tack Emlan!
Jag skulle egentligen haft en tupperware visning idag, men den blev tyvärr inställd för det kom knappt några, och den jag skulle ha imorgon blev inställt pga av sjukt barn. Tråkigt :(
Vi har varit i rådhusparken där det var barnaktiviteter idag, kul när dom hittar på roliga saker för barnen :) Hoppborg, ponny ridning, ansiktsmålning och fika.
Efter blev det hem till Martin och fira honom. Han fyllde 26 år igår, gamla gubbe ;)Han och Freja bjöd på god mat och efterätt. Caspian och Oliwer fick även passa på att leka.
Ikväll har Emlan och Otto varit här, trevligt :)
Grannarna har fört ett jädra liv, vårat vardags rum har vibrerat. Vet inte vaddom sysslat med för inte har det vibrerat av någon musik. Och vårat soffbord som är glas har inte låtit för trevligt i. Är trött på att det ska vara gap, skrik och andra oväsen där inne hela tiden.
Har haft väldigt mkt förvärkar, så tänkte jag skulle ta mig en dusch, men tydligen har vi inget varm vatten. Eller höll man kranen på det varmaste kom det iaf lite varmvatten så det fick att fylla halva badkaret, men sen var vattnet iskallt. Och det verkar vara just vårat hus som är utan varm vatten.
Nu är det den 19 juni vilket betyder beräknat förlossnings datum, så spännande :) Tror dock inte det kommer komma någon bebis under natten/dagen. Förvärkarna lär väl ge med sig i vanlig ordning under natten. Men nu blöder jag hela tiden så vi få se hur lång tid det tar innan vi är två barns föräldrar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar