torsdag 17 november 2011

Sofie the Giraff





Perfekta julklappen till småttingar!

Sofie Giraffe är en naturlig och giftfri leksak, gjord av naturgummi från Hevea-trädet. Hon är handmålad med kemikalier fri, ätbar färg.  Hon piper när man trycker på hennes mage. Perfekt för barnets små händer och den lilla munnen.


Den stimulera alla sinnen hos barnen.
Synen:  Den mörka och ljusa kontrasterna med fläckar visuell stimulans och gör henne enkelt igenkännbart för barnet. En välbekant figur som kan ge lugnande syfte för barnet.
Hörsel: Pipandet underhåller barnet, stimulera hörslen och hjälper barnet förstå länken mellan orsak och verkan.
Smak: Hon är mkt flexibel och har många ställen för barnet att tugga på. Hon kan lugna barnets irreterade tandkött när tänderna börjar växa ut. Gjord av 100 % naturlig gummi och matfärg.
Känsel: Som gjord för barnets händer. Benen och halsen gör det lätt för barnet att greppa.Hon är mjuk att känna på, lite som barnets mamma.Stimulerande och lugnande psykologiskt. 
Lukt: Doften är naturlig gummi och gör det lätt för ditt barn att identifera bland dom andra leksakerna.

 Sofie Giraffes Historia:  Giraffen föddes den 25 maj 1961 på Helige Sofies dag och därifrån kommer namnet. Leksakerna på den tiden var alltid lant och husdjur.Därför kom Monsieur Rampeau från Frankrike på iden att göra en giraff. Det var det första exotiska djuret på marknaden. Storleken och formen var perfekt för barnets små händer. Sofie blev direkt en stor succé. Dom unga mammorna såg att hon var perfekt för deras barn. När tänderna började dyka upp hjälpte Sofie Giraffe till så barnet slutade gråta. Ryktet spred sig snabbt om den fantastiska giraffen. Generation efter generation av barn i Europa älskar att höra Sofie pipa.
Sofie är en otroligt känd giraff världen över. I Frankrike är det den populäraste leksaken i USA och Kanada är hon den mest önskade leksaken. 


Sofie är populär bland kändismammorna och hon är den mest köpta leksaken bland kändismammorna. Sandra Bullock, Madonna, Nicole Richie och Katrin Zytomierska är några av dom som använder Sofie till sina barn.



Mirabelle bara älskar sin Sofie och den är i munnen på henne ständigt!

Om Sofie the Giraffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar