torsdag 11 oktober 2012

Caspians dag

Idag har Caspian namns dag (hade även förra veckan) så idag har han fått det mesta i sin vilja igenom :P Ibland får man ju skämma bort dom!
Vi har åkt buss som han har velat göra såå länge nu och han tyckte det var så roligt. Mirabelle var väl mindre road av det. Jag hade ändå ärende in till stan så det passade perfekt.
Mormor har varit här med glass så han var så glad.
Efteråt ville han ut så då fick vi traska ut och leka på lekplatsen.
På kvällen fick det bli hamburgare som han är så glad för. 

Mirabelle har absolut inte velat sova idag, hoppas det bara var något tillfälligt. Inte vila middag och inte sova för natten. Hon skriker, får jätte panik och vill inte ens vara i famnen. Det kändes så hemskt och jag blev nästan orolig nu på kvällen när det blev så här så hon fick faktiskt somna i min famn ute i soffan. Tim tror det beror på att hon är så pappig nu. Hon ropar efter pappa hela tiden, går till dörren och väntar på honom. Vill gosa med bara honom, ska jämt vara där han är och när hon blir ledsen är det pappa hon vill till. Så det kanske är så, hon saknar sin pappa om dagarna och ikväll var han inte hemma när hon skulle sova för natten och blev kanske hysterisk för att han inte fanns där och sa god natt? För när Tim kom hem och bar in henne till hennes rum så vaknade hon men sa inte ett knyst när han la ner henne.
Känner mig en aning dissad :/ Men får väl passa på att mysa ännu mer med Caspian som faktiskt är mammas pojke! Han ska minsann bara sova brevid mamma om nätterna och ska helst vara hos mamma hela tiden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar