tisdag 9 oktober 2012

Fröken bestämd

Vår dotter är bestämd, har egen vilja och vet precis hur hon vill ha det. Ibland kan detta vara tufft att ha en sån liten bestämd dam, men jag tror att ett sådant barn oftast klarar sig bra i livet.
För ett tag sedan serverades det fisk på förskolan, hon hade tyckte det varit jätte gott och ätit mycket (som vanligt) Vi äter sällan fisk här hemma så jag är glad att dom kan få fisk på förskolan. Hemma var hon väldigt butter, hon blängde och ville inte göra något, hon satt bara och tittade. Vid middagen kräktes hon två stora kaskader. Att det kunde vara fisken som gjorde detta trodde jag var möjligt, men samtidigt vet man inte om det är annat heller.
Förra veckan berättade dom att hon inte ville äta fisken, hon total vägrade röra någonting på tallriken. Det är ovanligt för vår matfriska tjej.
Idag berättade dom samma visa, hon vägrar ta en tugga från tallriken. 
Så vi har konstaterat att hon förmodligen ser fisken som något otäckt då hon kräktes sist och vill därför inte äta. Tänk att redan som så liten kan dom förknippa såna saker. Jag hoppas att hon snart vill börja äta fisk igen, det är ju faktiskt nyttigt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar