torsdag 25 oktober 2012

En dag full av liv

Titta vad vi hade utanför vår altan i morse, två små söta kaniner. Tam kaniner var det faktiskt, jag antar att dom har rymt så jag hoppas dom hittar tillbaka till sin ägare!

Fotograferingen hoppas jag blev bra, det togs enskilt foto, syskon foto och grupp foto. Personalen på Mirabelles avdelning sa att hon inte hade velat sitta där och ta bilder, men det var jag rätt beredd på. Hon har verkligen en egen vilja, vilket ibland kan vara lite  problematiskt! 

Vi hann inte vara hemma så länge innan det var dags för en tripp till bvc för viktkontroll av Mirabelle. Det var ett tag sedan nu och jag var så spänd på hur detta skulle gå. Hon hade gått upp fint, 9060 g väger hon nu, så hon är ju en väldigt liten madam, hon brås nog på sin mamma och morbror ;)
När vi satt i väntrummet på vårdcentralen skulle Mirabelle åka på rutschkanan, sittandes trillar hon åt sidan innan hon ens åker och slår i pannan och kinden. Det blev två rejäla märken, så ansiktet lär väl prydas med blåmärken i morgon. Jag sa det till bvc sköterskan att det är just snyggt att skadas på vårdcentralen, dit kommer man ju om man är skadad :P

Caspian ville ha soppa till middag och har sagt detta flera gånger idag, så det fick bli soppa! Efter middagen åkte vi hem till Katta & Krank och barnen. Jag och Katta åkte och handlade hårfärg och fika. Blev ask blond, men som vanligt blir det inte bra vid utväxten så får försöka fixa till det nästa vecka, fatta inte vad det är som gör att färgen vägrar fastna där!! Men var iaf en mkt trevlig kväll :) 

2 kommentarer:

  1. skönt att de va fler barn än mitt som inte va fotosugna;) men de lyckades ta nått ändå antar jag?=)

    SvaraRadera
  2. jo de hade lyckats få med henne på gruppbilden haha så de e bara och hoppas på att hon inte ser fullständit vansinnig ut där;) Ja, jag funderade lite på om vi skulle gå nånstans och ta kort istället men jag vet inte, som det är just nu är hon nog bara för envis och trotsig och risken är att hon inte skulle ställa upp då heller. få nog vänta och se tills de lagt sig lite men vill du få du gärna tipsa om bra fotograf=)

    SvaraRadera