onsdag 31 oktober 2012

Vad göra?

Ja, vi sitter här och försöker lösa problemet med Mirabelle inför ultraljudet i morgon. Förskolan är ju helt uteslutet, eftersom hon har haft feber idag och man måste ha en feberfri dag. Barnvakt har vi inte hittat någon. 
Som det ser ut i dags läget kommer vi lämna Caspian på förskolan, jag anser att även syskon ska stanna hemma om någon är sjuk men nu är det akut och tydligen får man lämna syskon trotts sjukdom så vi får göra det. Sen får Mirabelle och Tim följa med dit och vänta utanför, Tim kommer alltså missa ultraljudet men mer kan vi inte göra. Syskon är inte välkomna på ultraljud och absolut inte sjuka syskon vilket är väldigt försåtligt då ultraljudet görs på förlossningen.
Håller Mirabelles feber i sig måste vi ändå in till sjukhuset då dom sagt att vi ska komma in till Barn med henne då. Hon har väldigt ont i nacken och huvudet men ingen förkyldning. . 

Nu ska jag klura vidare om vi kan lösa detta på ett bättre sätt och även ligga på soffan. Har en känsla av att denna natten kommer bli tuff, Mirabelle kommer inte till ro och inget duger :/

5 kommentarer:

  1. Har ni pratat med sjukvårdsrådgivningen om att hon har feber, ont i huvudet och nacken? Det bör ni annars göra snarast.

    SvaraRadera
  2. Ja vi har varit i kontakt med sjukrådgivningen 2 gånger idag och dom är medventna om att hon haft feber i ett ar dagar, att hon spytt världens kaskad, haft näsblod, hon i huvudet och nacken. Så vi har fått rådet att uppmärksamma om hon bli stelare i nacken eller får mer ont. Annars ska vi avvakta tills i morgon och är febern kvar ska vi åka direkt in till barn för kontroll. På barn har dom även gjort undersökningar då Mirabelle i princip föddes med feber men dom har aldrig hittat felet, men dom vill ju ofta kontrollera henne när febern stannar i några dagar.

    SvaraRadera
  3. Vad bra att ni pratat med dem! Annars är ju det något som man är väldigt uppmärksam på just när det gäller barn, med tanke på risken för hjärnhinneinflammation.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det sa dom sista gången då min man ringde. Att man skulle vara uppmärksam och att det kan vara tecken på hjärnhinneinflammation. Men jag hoppas för allt i världen att det inte är något så allvarligt, för det är väl väldigt farligt?!

      Radera
  4. Hoppas hon blir bättre snart och bra med en koll om hon inte bli bättre så det inte är något allvarligt. Hoppas det löser sig.
    Var gärna med i min tävling om ett presentkort hos partytajm på 300kr http://lottizdays.blogg.se/2012/october/tavla-om-ett-komplett-kalas-hos-partytajm.html

    SvaraRadera