onsdag 7 november 2012

Dagen före

I morgon fyller vår pojke 3 år, helt otroligt vad tiden går fort. 3 underbara år har han funnits i våra liv <3
Jag håller just nu på att baka inför kalasen, det blir ett i morgon och ett på lördag. Eller ja egentligen 2 på lördag för på kvällen kommer min bror med dotter och då firas Amy och Caspian eftersom båda fyller samma dag :P
Idag för exakt 3 år sedan blev jag igångsatt i v 34 + 5, anledningen var att vattnet hade börjat sippra 3 dygn tidigare och då sätter dom igång efter 3 dygn pga infektionsrisken. Jag fick den första sprutan gel kl 8 på morgonen, sedan 2 till under dagen, sen fram emot kvällen blev det dropp och kl 24.00 tog dom hål så att vattnet kom ordentligt och där startade den riktiga delen av förlossningen!

Jag fick hela tiden vara uppe och gå för att försöka få igång värkarna så här ska vi ut på en promenad i korridoren på förlossningen!



2 kommentarer:

  1. Grattis i förskott till stora killen!
    Va intressant, visste inte att han föddes tidigare. Våran Vanessa föddes ju ungefär samtidigt, hon kom i v 34+3.

    Jag har gått upp ca 10 kg nu, jaghar gått upp ca. 13 vid varje graviditet. Navel piercingen tar jag bort och sätter tillbaka efter förlossningen :) Fast nu kanske syrran får ta ett nytt hål, för den har "åkt ner" lite :)

    Hur mår du??

    SvaraRadera
  2. åh kom han såå tidigt:O då måste han vart en plutt;) Ofelia tittade ut 36+0 och hon var ändå rätt "stor" för och va en månad tidig!

    ja, de e superdumt att ingen på mvc nämner det när man berättar att man typ håller på och dör i illamående-med ofelia kunde jag inte jobba vissa dar men de va ingen som hade några bättre tips direkt där;P denna gången e ja ju arbetslös men med en tvååring e ju illamånde nog så jobbigt så de hade vart bra om de sagt nått- arg jag blir;P ska definitivt tipsa andra;)

    SvaraRadera